Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a kapcsolódó irányelv értelmében. A cookie-król bővebb információt az Adatkezelési szabályzat és tájékoztató menüpontunkban találsz.

Relax

Szereted a meghitt pillanatokat, a békés relaxációt? Kellemes illattal és megfelelő hangulatfénnyel ezt könnyen elérheted. Javasoljuk, hogy az aromalámpákat és a csobogókat minden esetben desztillált vízzel használd, így megelőzhető a vízkő kialakulása.
Az aromalámpákba megbízható forrásból származó, jó minőségű illóolajok használatával percek alatt zenbe kerülhetsz vagy éppen felpörgető fűszeres atmoszférát teremthetsz. 
A csobogók a kínai feng shui hagyományai szerint felerősítik annak a térnek az energiáit, ahol használják őket. A víz az öt természeti elem egyike. A csobogásának hangja megnyugtatja az embert, hiszem a természetben eltöltött időre emlékeztet.  A csobogókat ajánlott nappaliban, dolgozószobában elhelyezni, ugyanis a feng shui hagyományai szerint a víz csobogása a bőség és a pénz felénk áramlását segíti elő. 
Válogass kedvedre és élvezed a kikapcsolódást!

Rendezés: