Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a kapcsolódó irányelv értelmében. A cookie-król bővebb információt az Adatkezelési szabályzat és tájékoztató menüpontunkban találsz.

Aromadiffúzor AD 280

Somogyi
19.300 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: AD 280
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.990 Ft

Az AD280 aromadiffúzor egy ultrahangos hidegpárásító melegfényű lámpa. Ízléses porcelán és fa kivitel. Legjobb választás lehet otthonunkba, vagy masszázs szalonba vagy akár jóga terembe is. Kellemes fényét akár éjszakai fényként is használhatjuk. Elalvást segítő fényfunkció a lágyan pulzáló fény, mely kikapcsolás előtt folyamatosan elhalványul (30 perc). Ugyanígy időzíthető a párásítás is, mely 1,3 vagy 8 órás lehet. Víztartálya 280ml. A párásító és a világító funkció együtt és külön-külön is használható. Desztillált víz használata ajánlott.

19.300 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • meleg fehér hangulatfény két fokozatú fényerővel, vagy lágyan pulzáló fénnyel, elalvást segítő folyamatos elhalványulás (30 perc)
  • folyamatos vagy szakaszos párásítás (30 mp be / 30 mp ki) / LED visszajelző fények
  • választható 1, 3, vagy 8 órás kikapcsolás időzítés
  • vízhiány esetén, vagy az időzítés végén kikapcsol a párásítás a világítással együtt, vagy attól függetlenül
  • desztillált víz használata ajánlott

Funkciók meleg fehér hangulatfény két fokozatú fényerővel, vagy lágyan pulzáló fénnyel, elalvást segítő folyamatos elhalványulás (30 perc)
Anyag gumifa alapzat, porcelán búra
Méret ∅146 x 132 mm
Víztartály 280 ml
Párásítás 15-20 ml/h
Tápellátás tartozék beltéri hálózati adapter (az adapter a termék belsejébe van csomagolva)